Mitt navn er Ivo Gutu og for tiden studerer jeg markedsføring og merkevareledelse ved Høyskolen Kristiania. Denne våren skal jeg fordype meg i digital markedsføring og vil benytte anledningen til å sporadisk dele mine tanker og erfaringer knyttet til digital markedsføring her på denne faglige bloggen. I tillegg til å studere, jobber jeg også med digital markedsføring i netthandelsgruppen. Følg meg gjerne dersom du interesserer deg for fagfeltet og ønsker å lære mer om den digitale hverdagen sett fra et markedsføringsperspektiv.

Fra tidligere av har jeg en bachelorgrad i Populærmusikk fra Westerdals Oslo ACT og har i en årrekke spilt konserter i både inn- og utland.  For tiden er jeg aktuell med bandet Ponette som kan høres på spotify eller  andre kanaler der du lytter til musikk.

Det er bakgrunnen min fra musikkbransjen som har ført meg videre inn i markedsføring da jeg er brennende interessert i hvordan man kan bruke markedskommunikasjon for å nå mennesker på de plattformene som publikum bruker og hvordan man kan lede atferd i den retningen man ønsker.